20 1 Profi lábápoló Készlet Pedikűr Eszközök Készlet, Rozsdamentes Acél Láb, Reszelő Láb elhalt Eltávolító Tiszta Köröm Kit Érdekel,

Rendelkezésre állás: Készleten

SKU: d10068

3 592 Ft 1 866 Ft

Funkció:

1.Humanizált tervezés: A tervezés, a láb pedikűr eszköz, ergonómikus, nem igényel nagy erőfeszítést.Például a rozsdamentes acél hajlított helyzetbe, arc design fogantyú kényelmes tisztítás halott sarkok, a salemi boszorkányok felület nem sík, majd egy íves, design, ami lehet használni, hogy tiszta kellemetlen sarkok.

2.Mentse el a pénzt: ez A pedikűr készlet, képes lábápolás otthon, anélkül, hogy a kozmetika, az idő meg pénz!Ez is segít a férj vagy a feleség, a gyerekek, a szülők, hogy pedikűr, illetve erősíteni a kapcsolatot a család tagjai között.

3.Megszünteti a bajt hoz: Néha nehéz bőr foltokat okozhat a lyukak a harisnyát, mert a bőr kanos vagy halott bőr problémák, lehet, hogy fél a szandált visel vagy magas sarkú cipő.Egy pedikűr készlet megfordíthatja ezt a kellemetlen helyzetet.

A Csomag Tartalmazza:

20db:

1x rub mindkét oldalon

1x kétágyas pedikűr

1x sarokban visszaesés

1x pedikűr kés

1x körömreszelő

1x elhalt villa

1x körömvágót

1x körömvágót

1x kis púdert

1x karmos kefe

1 doboz pengék

1x szilikon pad

1x elhalt kaparó

1x rozsdamentes acél körömreszelő

3X pedikűr kés

1x áttetsző csomagolás doboz

Tippek:

1. Kérlek, maradj távol a gyerekeket, mert a pengét, putter nagyon éles.

2. Kérjük, használja óvatosan.Legyen nagyon óvatos, amikor cseréje az új penge.Ez nem könnyű, hogy megsérült a szilikon pad.

3. Ajánlott, hogy ne merítse a láb forró vízben 5-10 perc alatt puhítja a bőrt, majd távolítsa el az elhalt bőrt a lábát, hogy javítsa lábápolás.

Anyag Rozsdamentes acél, ABS anyagbólÁramforrás Nem ElektromosHordozható & Convenient Műanyag dobozSzármazás KN - (Eredetű)Márka Név StookitsTípus A Kéz-Láb FájlMéret 12pcs

Címkék: pedicur eszköz, lábát mosó, pedicur, fájl sarok, láb-pedikűr készlet, kallusz eltávolítása, pedicur készlet, láb kaparó, manicur eszköz, kit manicur.

Írd meg véleményed

Értékelés