5db/sok Új TLE4471 TLE4471G SOP-20 Auto PC-testület chip alacsony nyomáskülönbség feszültségszabályozó HSOP-20 Raktáron

Rendelkezésre állás: Készleten

SKU: d10219

1 573 Ft 1 510 Ft

kicsi a nyereség, de gyors forgalom garantált minőségű, Ha több kell, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, majd állítsa be az árat, hogy jobban szolgálhassuk

Vevő Tippek

1: Először győződjön meg arról, tha t a cím helyes

2: Mielőtt aláírja a csomagot, kérjük, ellenőrizze a csomagot, tele termék

RÓLUNK

Ígérjük, hogy:

* A gyártás csak a legjobb fogyasztási cikkek, valamint annak biztosítása, hogy a lehető legmagasabb színvonalú.

* Szállít árut a vásárlók, mind a sebesség, mind a precizitás

Ügyfélszolgálat Politika

Több, mint boldog, hogy válaszoljon a kérdésekre, hogy van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, s mi mindent megteszünk, hogy vissza, amilyen gyorsan csak lehetséges.

Üzleti alkalmazási: auto IC, digitális-analóg áramkör, egyetlen chip mikroszámítógép, fotoelektromos csatlakozó, tároló, három-terminál feszültség szabályozó, SCR, mező hatása, schottky, relék, ellenállás, kondenzátor, , fénycső, csatlakozók, valamint az egyéb one-stop támogató szolgáltatások!

1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO / FPO)

2. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.

3. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket.A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.

4. A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű.

5. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek.Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt.

6. Ha nem kapta meg a küldeményt számított 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz.A mi célunk az elégedett vendég!

7. Miatt raktáron állapota idő különbségek, akkor választhat, hogy a hajó az elemet az első rendelkezésre álló raktár, gyors kiszállítás.

Az előnyök

1: mindannyian saját állomány, a megfelelő kínálat

2: a minőség A termék elérte a sorozat tanúsítási

3: támogatjuk a különböző transzfer, Hong Kong, valamint a Kínai postai csomagokat, EMS.A DHL szövetségi .A felnőttek, de a TNT, teljes mértékben megfeleljen a különböző igényeket a vevő.

Szilárdan hiszem,

Mi lesz a legjobb partner

Elektronikus Alkatrészek & Kellékek 4 STM32Típus EgyébElektronikus Alkatrészek & Kellékek 1 ESP8266Alkalmazás EgyébMárka Név HENGXINGModell Száma TLE4471Feszültség nemzetközi szabványElektronikus Alkatrészek & Készletek 2 DIY KÉSZLETElektronikus Alkatrészek & Kellékek ESP32állapot ÚjElektronikus Alkatrészek & Kellékek 3 DC-DCSzármazás KN - (Eredetű)Működési Hőmérséklet nemzetközi szabványCsomag SOPDisszipációs Teljesítmény nemzetközi szabvány

Címkék: motor feszültség-szabályozó, fm tuner, TLE4471, szabályozó dc, 2 awg huzalt, kábel alacsony feszültség, alaplap pc, vezérlő, termosztát dc, igazgatóság mini pc, magas minőségű rádió.

Írd meg véleményed

Értékelés