Burg Emberi Haj, Test Hullám Paróka A Frufru Brazil 9A Remy Haj Teljes Gép Paróka, Szőke, Barna, Vörös Paróka 16-28In 150% EUFÓRIA

Rendelkezésre állás: Készleten

SKU: d10252

21 030 Ft 11 567 Ft

SZÍN #BURG

SZÍN #4

SZÍN #27

SZÍN #30

SZÍN #33

SZÍN #99J

GYIK

Q1. Miért a haj színe nem pontosan úgy, ahogy a kép mutatja?

A1. Különböző monitor különböző kijelző.Valamint a különböző időjárási körülmények között, könnyű, lehet, hogy ugyanazt a színt Nem.Egy kis szín különbség.

Q2. A haj lehet kiegyenesíteni, vagy hullámos?

A2. Kezeli a haja, mint a saját haj, használjon egy lapos vas/hajegyenesítőt vagy fogó, még akkor is, ha be van szerelve, de ahogy a saját hajaddal , soha ne használjon meleg eszközök túl gyakran, de nem haladja meg a 150 Celsius fok, mint akkor száraz a hajad, nem sokáig.

Q3. Lehet, festék, vagy színű a hajad?

A3. Igen, a haj lehet színes, a színes haj, javasoljuk, hogy befestette a haját, hogy még sötétebb színű, mivel a haj hosszabbítás, már feldolgozott színes, természetes színű, akkor csak a bleach színes 30#.Javasoljuk, hogy kérje meg a fodrász, hogy a festék a fájlokat, amit kap, a kívánt eredményt, színezés őket magad mindig magas kockázatot jelent, hogy nem jön ki az árnyékban akarod, ha nem tud elmenni egy szalonba, kérjük használjon jó minőségű hajfesték, valamint a vizsgálati mintát először.

Q4. Miért a haj hosszabbítás hogy gubanc?

A4-es. a haj hosszabbítás lesz kusza miatt szárazság, olaj & szennyeződés felhalmozódását, só, víz,klóros, nem fésülte a haját, napi, győződjön meg róla, hogy mossa & állapotban van a hajad, legalább egyszer egy héten, kétszer jobb.Használjon hidratáló csepp, vagy forduljon a stylist segítségét.

Q5. Miért a haj hosszabbítás vedlés?

A5. Ez normális, hogy a haj egy kis hajtását az első alkalom, hogy mossa ki.Mosd meg a haját a fésű, nedves a hajad, mielőtt ecset, kérjük használjon kondicionáló, hogy vigyázzon a hajad.A hajhullás oka lehet sok mindent, hő okozta károsodás a hajszárítók, a hajsütőt, valamint a flatirons, valamint a színezés, valamint fájlokat az összes eredmény, a törés.

6. kérdés. Hogyan kell vigyázni a hajad?

A6. Kezeli a haja, mint a saját haj, használjon jó minőségű sampon, kondicionáló termékek.Légkondicionálás a haj nagyon fontos, hogy tartsa puha kezelhető, így használja, hagyja a klímaberendezések, akkor is használhatja termékek, mint a gél, hajlakk, hogy tartsa a fürtjei a helyükön, de győződjön meg róla, hogy mossa meg a haját, nem hagyhatjuk, hogy ezek a termékek hosszú ideig.

Q7. Mennyi ideig tart a haj utolsó?

A7. A haja az nagyon hosszú idő, attól függően, hogy hogyan fenntartása, kezelni, mint a saját haj, nagyon vigyázzon, mert ez tovább tart, mint kellene.Sok haj kiterjesztések inkább Brazil, vagy Indiai haj, mert gyönyörű, feldolgozatlan, ami tovább tart, mint bármely más haj.

Q8.Hogyan mondd meg emberi haj szintetikus haj?

A8-as. Emberi haj természetes fehérje, könnyű mondani, égő, illatos, emberi haj hamu lesz, amely eltűnik, miután csípés, emberi haj illata undorító, mutasd meg a fehér füst, amikor égő.Szintetikus haj lesz ragacsos labda után égő, megmutatja vissza füst, sőt, emberi haj, lehet, hogy pár szürke, osztott vége, ez normális jelenség, nem egy minőségi probléma.

paróka Teljes Géppel Készült ParókaMegfelelő Haldokló Színek Sötétebb Szín, CsakNév RGH-8597E-KSapka Mérete Átlagos MéreteEmberi Haj Típus A Brazil HajSűrűség 150% 180%Textúra HullámosHaja Színe 4,27,30,33,99 J,BURG 4,27,30,33,99 J,BURGOmbre színAnyag Osztály Remy HajHaj súlya 150G-275GHaj hossza 16-28inchesHaj Anyaga 9A Remy 100% Emberi HajSzármazás KN - (Eredetű)Márka Név EUFÓRIAIngyenes Vissza 30napon Ingyenes Könnyű Helyi Vissza

Címkék: repülőgép jel, beeos szőke emberi haj paróka, paróka, vörös paróka nagy emberi haj, 613 mély hullám paróka, szőke, ősz paróka emberi hajból, 32 inch 613 paróka, a brazil fél paróka, szőke, afro fél paróka.

Írd meg véleményed

Értékelés