CUKYI Elektromos Forró Levegő Kávébab Pecsenyesütő Háztartási Állítható kávé sütés gép Forró Levegő, Sült bab készülék hűtési funkció

Rendelkezésre állás: Készleten

SKU: d10463

64 557 Ft 56 811 Ft

Paraméter:

Termék: háztartási meleg levegő kávé pecsenyesütő

Feszültség:220-240V

Gép mérete:48*18*20 cm

Névleges teljesítmény:1600W

Wire kábel:150cm

Súly:2.7 kg

Sütés kapacitás:300g

Sütési folyamat leírása: az 1. Használatakor először, kövesse a termék utasításokat, majd a futtatás 30 másodpercig, anélkül, hogy bármilyen babot a gép.Aztán nyomja meg a stop gombot, akkor lesz kb 3 perc automatikus hűtés.

2. Tedd 250-300g kávé bab; Csatlakoztassa a hálózati kapcsolja be a készüléket hálózati kapcsoló, válassza ki a sütési szint Sütési szint 1-7, a sekély mély.Miután kiválasztotta a sütés helyzetben van, nyomja meg a start/stop gombot.

Amikor hallottam, 3-4 alkalommal egy pattogó hang, nyomja meg az óra gombot, a gép írja be az automatikus sütés, Amikor a készülék belép automatikus módban,az óra jelzőfény világít.

Ott lesz 3.5 perc hűtési idő sütés után.Kapcsolja ki-be, sütés.

3. Ha a sütés mennyisége viszonylag kicsi, nem kell, hogy állítsa be a sütés helyzetben.Csak nyomja meg a start/stop gombot, hogy elindítsa befejezni a sütést.Várjon, amíg a készülék hűtő befejeződött, majd kapcsolja ki a készüléket.Nem kell, hogy nyomja meg az óra gombot.

Megjegyzés:

1. Ha kell szakítania, sütés közben ne húzza ki a tápkábelt közvetlenül.Nyomja meg a start/stop gombot, a készülék nem fog leállni azonnal, de a hűtés mód, spray hideg levegő a sült bab kosár.A sütés lámpa villog, amikor megnyomja a start/stop gombot

2. Ha sütök, akkor nyissa ki az ablakot, vagy helyezze a motorháztető alatt.Mert természetes kávé zsírok okozhat füst sütés közben

3. Kérjük, ne használja a szoba füstjelző

4. Sült bab, 6 óra elteltével, az íze jobb lesz.A textúra a bab lesz stabilabb után 3-7 napig.

Tanúsítási CETeljesítmény (W) 1600wHáz Anyaga -Márka Név CUKYIFeszültség (V) 220VSzármazás KN - (Eredetű)Modell Száma xqh715gf

Címkék: nagy pecsenyesütő kávé, ny coffee roasters, cukyi grill, cecotec kávéfőző, faema, kávé, sült, 0 sütés, otthon kávé, sült, kávé pecsenyesütő, comercial kávé elektromos grillező.

Wareaglebaby45 2020-09-02

Жарит. Использую для обжаривания кофе. Первую партию понадеялся на автоматику - зерно получилось очень пережареным (был выбран режим 3 - средняя обжарка), даже горелым. В дальнейшем использовал секундомер для того, чтобы остановить обжаривание в нужный момент. Таким способом получаю качество обжарки, которое приятно увидеть в своей чашке. Плюсы: полностью электрическое устройство, не требуется газ. Обжарка достаточно равномерна. Минусы: автоматика в моём случае пережаривает кофе. Некоторые зёрна застревают в сетке и чуть пережариваются (в пределах 10-20шт на 250г кофе). Шелуха скапливается в поддоне и в некоторых случаях начинает тлеть от раскалённого воздуха, обжарка кофе получается с дымком.

Írd meg véleményed

Értékelés