Toocene Szélvédő Ablaktörlő lapátjai Audi A3 8P 2003 2004 pár 24"+19" ablakon ablaktörlő automatikus tartozékok

Rendelkezésre állás: Készleten

SKU: d139395

5 271 Ft 3 902 Ft

Én nternational ablaktörlő méret :

Audi A3 8P 2003-2004

Driver Mérete: 24 inch

Utas Méret:19 inch

Termék Részletek:

ProductPhopo:

Telepítési módszer: (Minden oldalon-pin ablaktörlő ugyanaz a telepítés módja a következő picutre csak a telepítés út)

Figyelem:

1. kerülje a vásárló rossz ablaktörlő, a Vásárlók kell figyelni, hogy autót év képek leírása, mielőtt a megrendelés.Ha a vásárlók nem tudják, hogy az ablaktörlő illik az autó, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, valamint jelzi nekünk az autó, modell autó évben, mi fog válaszolni 24 órán belül.

2, Kérjük, jelezze nekünk, hogy az autó jobbkormányos vagy a Bal oldali Meghajtót, mert az ablaktörlő rendszer különböző közötti RHD, meg BALKORMÁNYOS.

3, Ha a vevők a hely rossz sorrendben, hogy nem törődik a leírás, mi nem téríti vagy újra elküldeni.

Ajánlások:

1 győződjön meg róla, hogy tiszta szélvédő első, ha szennyezett olaj, viasz, szennyeződés, valamint grimes annak biztosítása érdekében, hogy a szolgáltatás élet ablaktörlő.

2, Szélvédő ablaktörlő lapátjai ki kell cserélni, ha nem teljesítenek, mint az várható volt, vagy nem rendelkeznek asufficient biztonsági szintet.

3, Ha az ablaktörlő lapátok nem emeljük ki a szélvédőn, működik az ablaktörlő, amíg el nem érik a központ a szélvédő, kapcsolja ki a gyújtást, majd módosítsa az ablaktörlő lapátok.

Szállítás:

1, Elemek kerülnének ki a 3 nap egyszer teljes fizetési rendezni kivéve ünnepi.

2, a Vásárlók győződjön meg arról, hogy hagyja el a pontos Cím, IRÁNYÍTÓSZÁM, telefonszám (Teljes neve vásárlók Oroszországból)

3, Ha a vevők nem kap elemek a szállítási határidő, vagy probléma van a elemek, kérlek, próbálj meg kapcsolatba lépni velünk először is, szeretnénk válaszolni 24 órán belül munkanapon nyomon követni a rendelést, majd megoldja a problémát.

4, Ha a vevők nem a tételeket, miután szállítási idő több mint szeretnénk, hogy a visszatérítés vagy küldje el újra.

Ablaktörlő Lapátok MéretA Jármű Márka/Modell AudiElem Szélessége 3cmÉv 2017YearA3-Év 2003Modell Neve TC201Márka Név tooceneElem Súlya 0.30kgKülönleges Funkciók Tisztítsa meg a szélvédőnAnyag Típusa Természetes gumiElem Magasság 2cmAudi Modell A3származási hely

Címkék: audi a3 2004 berendezés, audi wiper, a3-as ablaktörlő, golf miura, led audi a3 2004, audi a4 2003, golf vas, usb audi a3 2003, miura, balkormányos audi a3 2004.

Írd meg véleményed

Értékelés