Slipcovers Kanapé fedezze all-inclusive csúszásmentes szekcionált rugalmas, teljes Kanapé Fedezze kanapé Törülközőt, Egy/Két/Három/Négy üléses

Rendelkezésre állás: Készleten

SKU: d9705

8 741 Ft 4 458 Ft

Termék Részletek

Anyag: Poliészter, valamint spandex anyagból.Minden kör nélkül sarkok csomagolva, nem könnyű ránc; gumiszalag, illetve rögzítő heveder bezárása, az alsó, dupla megerősítés, nem könnyű elmozdulását.

Illeszkedik a legtöbb bútor: Ez illik a legtöbb típusú kanapé, mint a kanapé szövet, vagy bőr kanapé a szakadék.KÉRJÜK, az Intézkedés vásárlás előtt.

1-üléses fotel slipcover illeszkedik a legtöbb fotelek akár vissza hossza 90, hogy 140cm/ 35 55 Inch.

2-üléses szex-fotel slipcover illeszkedik a legtöbb loveseats akár vissza hossza 145 185cm/ 57 72 Inch.

3-üléses kanapé slipcover illeszkedik a legtöbb kanapé akár vissza hossza 190 230cm/ 75 90 Centit.

4-üléses kanapé slipcover illeszkedik a legtöbb kanapé akár vissza hossza 235, hogy 300cm/ 92 118 Cm.

Marad a helyén: Ha a kanapé L típusú, vagy Sarokban együtt 2 részek külön-külön meg kell rendelni 2db terjed ki rá.Ez a kanapé fedezze alkalmazható a kanapé, amely egy mély szakadék ülés háttámla, illetve karfa.A kis ruhával szalag használatát, hogy tartsa a helyén van, nyomja le őket alatt, amennyire lehet, tartsa a helyén.

Védelme: Ez az alapvető slipcover pajzs pedig védi a bútor, a kiömlött, folt, kopás, hogy megakadályozza azt, hogy tönkrement.Jó a lakások háziállat, vagy bárki keres egy gazdaságos megoldás a bútorok védelme.pedig lucfenyő fel a nappaliba, majd lenyűgözni a vendégeket, kevesebbet költ pénzt.

LIGHWEIGHT, KÖNNYEN ÉRDEKEL: Könnyű beállítani, majd vedd fel; a gép mossuk hideg, nem fehéríthető, szárítható, Alacsony, nem vasalás, telepítési lépések által mutatott látni a képet.

Kedves megjegyzés: Az oldal a címkét a hátsó.Vannak hab peices vagy lehet készíteni valamit, mint a törölközőt, hogy segítsen tuck a fedelet a kanapén, hogy győződjön meg arról, hogy a fedél elfér a kanapé jobb, kérjük, ellenőrizze, hogy vannak terek(hiányos) a vissza, majd két karját, hogy a hab szalag, így tartsa a sarkok, forma, a fedél is a címlapon illeszkedik RENDSZERES KANAPÉ jobb.

A: szendvicset szalon/kanapé kiterjed nappali/fedezi egy sarok kanapé/bútor takaró/borító bútor

Méret:szék/loverseat/kanapé/nagy kanapé

Méret:együléses/2-üléses/3-üléses/4-üléses

Stílus:Geometic/Postoral/Plain/Europe/Klasszikus/Modern/Amerikai/Kockás/Kereszt Csíkos Minta/Sávoly/Jacquard

Anyag

92%PLOYESTER+8%SPANDEX

MINTA

NYOMTATOTT/SZILÁRD

MÉRET

Párnahuzat=párnahuzat 45*45cm

1-ülés/90-140cm 2 férőhelyes/145-185cm

3-üléses/195-230cm 4 férőhelyes/235-300cm

Kérjük, az intézkedés a kanapé tartalmazza a karfa,majd válassza ki a méretet.

Ha nem intézkedést tartalmazza a karfa, a kanapé fedezze kisebb lesz, mint a kanapén

Termék Fotók

Termelés Kanapé BorítóAlkalmazható Kanapé Szekcionált Kanapéminta ÖzönlöttekMéret Sofa Covers For living RoomModell Száma kanapé fedezze kanapé slipcoverAnyag Poliészter / PamutStílus ModernMintázat Típusa Szilárd

Címkék: rövid kanapé kiterjed, padlón heverő, dekoráció kanapé kiterjed, fedezze kanapé, zsiráf törölköző, fedezze üléses, nagy szekcionált kanapé kiterjed, szőnyeg európai, dupla levél, Fürdőlepedő.

Írd meg véleményed

Értékelés