Fúvóka Plusz Lehúzó Készlet (3 in 1)-Tömítés Tömítés Finisher Fúvóka Applikátor Tömítés Eszközök Fúvóka Tömítés Végső Eszköz

Rendelkezésre állás: Készleten

SKU: d9944

1 382 Ft 1 010 Ft

Jellemzők:

1. Könnyen tisztítható - A tömítés eszközkészlet könnyen tisztítható, valamint újrafelhasználható egy hosszú életen át.

2. Különböző sugarú - 6.5 R, 10R, 13R három különböző sugarú Fúvóka Plusz teljesíti a szükség.Ezek megfelelnek a különböző tömítő szüksége van.

3. Széles körű Alkalmazását - A tömítés eszköz beállítása széles körben lehet alkalmazni, a konyha, fürdőszoba, tank, ajtó, ablak, konyha, fürdőszoba, tartály, mosogató közös töltés befejezése.

Leírás:

A termék alkalmas mind a szakemberek, mind pedig a nem-professzionális munkavállalók.Van egy tömítés finisher a fúvóka tömítés, így meg lehet menteni egy csomó időt zökkenőmentes a tömítőanyag, míg a tömítőanyag jön ki.Emellett használható egyedül, mint simítóval.

Műszaki adatok:

Színe: Zöld&Fekete

Méret: 6.5 R/10R/13R

Anyag: Műanyag

A Csomag Tartalmazza:

1 x Tömítés Finisher ( 3 in 1 )

Megjegyzések:

1. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint látható a képeken.

2. Kérem, engedje meg, enyhe dimenzió különbség oka, hogy különböző kézi mérés.

Származás KN - (Eredetű)Tanúsítási CEDIY Kellékek Famegmunkáló

Címkék: festék állomás, lehúzó tömítőanyag, lehúzó gumi, kaparó fa, kaparó műanyag kaparó, tabletta asztali kivitelben, Tömítés, habarcs kaparó, fúvóka tömítés, fegyvert tömítőanyag.

Írd meg véleményed

Értékelés