3 az 1-ben Gyerekek Szabadtéri Gyűrű Dobás Játék, a Gyerekek jelzőlámpa Bean Táskák Dobott a Karnevál Kert, Kertben Szabadtéri Játékok

Rendelkezésre állás: Készleten

SKU: d9984

9 016 Ft 6 312 Ft

3 az 1-ben Gyerekek Szabadtéri Gyűrű Dobás Játék, a Gyerekek jelzőlámpa Bean Táskák Dobott a Karnevál Kert, Kertben Szabadtéri Játékok

Pont:

3 AZ 1-ben TEVÉKENYSÉG, JÁTÉK - Jó a buli, beltéri, mind kültéri tevékenység, beleértve a gyűrűt dobott játékok, mező nap játékok, sebesség, agility képzés, játék, bódék, a gyermekek felek, iskola, fesztiválok, stb.

Készségfejlesztés - Készült, magas minőségű műanyag, hogy stabil, megbízható.A világos színek kerti játékok segítse a szem-kéz koordináció által kihívást jelent, amelynek célja a torony, gyakorlása a gyermek agility, tökéletes előkészületekkel minden korosztály számára

INTERAKTÍV JÁTÉKOK - Parti Dobás Játékok használható bármilyen kültéri, illetve beltéri tevékenységek, nagy gyerekek, felnőttek családi játék, jó szórakozást, majd izgatott gyermek motoros készségek, az ideális családi szórakoztató játék.

A LEGJOBB AJÁNDÉK - Ez egy jó választás, mint egy ajándék a gyermekek számára.Játszhatsz különböző játékokat, bármilyen kombinációban.

MIT KAP - A 3 az 1-ben sportnap Készlet Tartalmaz 6db biztonsági puha kúp, 10db random szín bean zsákokat, 10db random színes gyűrűk, alkalmas multi-csapat melegen játékok, mint a beltéri, kültéri otthon kert játékok, stb.

Leírás:

Magas minőség: Fényes kúpok, gyűrűk készült BPA-mentes műanyag, bab készült táska, minőségi nylon.

Szórakoztató játékok: beltéri vagy kültéri használatra alkalmas karnevál felek, szülő-gyermek játékok, a gyermekek felek, akadály, versenyek, stb.

Beltéri vagy kültéri játék: a Szórakoztató elemek, a karneválok, a felek, kertek, atlétika berendezés, illetve a szülő-gyermek játék, amely segít a testmozgás, majd a vonat.

Szuper jó: a Gyerekek inspirálja jó kreativitás egymással, miközben a kiadások egy kellemes időben, rokonok, barátok.

Tulajdonságok:

Szín: Véletlenszerű szállítás

Anyag: műanyag

A csomag tartalmazza:

1* 3-az-1-Gyűrű Dobás Játék

Megjegyzés:

Mivel a különböző monitor fény hatása,a tényleges szín talán egy kis eltér a kép színe.

Kérem, engedje meg, 1-2 cm különbözik miatt kézi mérés.

Származás KN - (Eredetű)

Címkék: kúp foci, halász gyerekek termékek, korona gyerekek, gyerekek, , mr bean táskák, híres szabadtéri játékok, kida táncverseny, om harangjáték, ninja kulcstartó gyerekek, zsák bab, indi.

Írd meg véleményed

Értékelés